Spuitkurk crepirenovatie.

Een heel mooi project van ons waarbij een aanzienlijk gedeelte van de oude bekleding in mineraalpleister werd verwijderd. De rondingen bovenaan het gebouw werden afgebroken en vlakgemaakt en de oude dekstenen zijn vervangen door nieuwe Belgische hardsteen.

De raamomtrekken en de deuringang zijn mooi recht gemaakt en de oude bekleding werd verwijderd en hersteld. Gedurende de werken zijn de zonnepanelen met de nodige aandacht behandeld en beschermd zodat deze niet vuil werden.

Op de gevels werd een primer aangebracht en met spuitkurk afgewerkt, het gevelbord rondom de woning kreeg een andere kleur. De zijkant van het gebouw kampte met een probleem van opstijgend vocht, hiervoor werd de gevel voorzien van waterkering.

De schouw werd afgebroken en de oude trappen werden opgefrist door hier hardsteen op te plaatsen. Alle siliconen werden vervangen en de afvoerbuizen werden tijdelijk verplaatst.

In de ruimte van het zwembad werden de plastic platen vervangen door nieuwe, door ons geleverde panelen. Het zwembad werd netjes afgedekt door een op maat gemaakte constructie. Het afplakken van de draagbalken gebeurde met veel voorbereiding en precisiewerk. Alle lichtpunten werden verwijderd tijdens de werken en nadien mooi teruggeplaatst.

Deze ruimte kende veel problemen van condensatie en water vloeilijnen waren verstopt. Het afwateringssysteem was verouderd en werd door ons vernieuwd.

Binnen in het huis werd kurk geplaatst op de muren en het plafond in 2 verschillende kleuren.

 Wenst u meer informatie of een gratis offerte ?
Contacteer ons vrijblijvend.