Is uw dak aan vervanging toe? Voor vakkundige dakrenovatie bent u bij HerVaàM Groep bv aan het juiste adres. Altijd tegen een eerlijke en transparante prijs.

Een dak is meer dan alleen het bovenste deel van uw huis. Het houdt u droog en zorgt voor de stabiliteit van uw huis. Goed onderhoud is daarom belangrijk, en het is daarbij absoluut aan te raden professionals in te schakelen. Zij kunnen schade voorkomen en problemen oplossen voordat ze beginnen.

Weet u niet zeker of uw dak nog in goede staat is? Of denkt u schade te hebben aan uw dakkapel? Wees lekkage voor een laat onze dakdekkers u adviseren over de status van uw dak.

Bij dakrenovatie van een plat dak kan er worden gekozen worden voor een nieuwe laag bitumen dakbedekking die over de oude laag heen wordt gelegd of er kan worden gekozen om het dak opnieuw te laten isoleren zodat u bespaart op de stookkosten.

Maar ook als er een heel nieuw dak op uw huis of pand moet komen liggen, reparaties nodig zijn, een renovatie of grote opknapbeurt gewenst is, kunt u terecht bij HerVaàM Groep bv.
Vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden.

Wij maken een offerte met een duidelijk plan welk systeem waar zal toegepast worden.

Voor meer informatie over onze diensten of een offerte kan u steeds met ons contact opnemen. Wij staan uiteraard graag tot uw dienst!